Wellness & Ontspanning

Ontspanning is één van de belangrijkste en meest onderschatte factoren bij het verhelpen van pijn en klachten. En het is ook nog eens gewoon heel lekker!

Massage

Ontspanningsmassage is voor jouw ontspanning. Dat klinkt vanzelfsprekend. Toch onderwerpen we ons lichaam vaak tot op zekere hoogte aan de handen van de masseur als we een massagesalon binnenlopen en het kan moeilijk zijn om uit te drukken dat je iets niet leuk vindt. Ik werk anders. Bij Embodiment House staat je lichaam en je belichaming en communicatie daarover centraal in een massage. Met een massage bepaal je zelf hoe je gemasseerd wilt worden. Elk lichaam is anders. Voelen en aangeven wat leuk is en wat je wel en niet wilt is belangrijk. Zo komen we samen tot een ontspannende massage voor jou. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je van begin tot eind precies bepaalt hoe je gemasseerd wordt, maar het kan ook betekenen dat je mij een traditionele Zweedse ontspanningsmassage laat doen en je je hieraan wilt overgeven. Nogmaals, jij beslist. Communicatie staat hierbij centraal en daar help ik je bij. Aanraking en liefdevolle aandacht zijn essentieel voor het algehele welzijn. Een massage stimuleert het hele lichaam via de huid, spieren, zenuwen en bloedsomloop. Juist omdat een massage het hele lichaam aantast, is het des te belangrijker dat het voor jou een zo prettig mogelijke ervaring is.

 Voetreflexologie

In de handen en voeten bevinden zich drukpunten en zenuwuiteinden vanuit het hele lichaam. Het stimuleren van handen en voeten heeft dus een sterk effect op de algehele balans in je gezondheid en hoe je je voelt in je lichaam. Tijdens een voetreflexbehandeling werk ik met massagetechnieken op de drukpunten, reflexzones en zenuwuiteinden in de voeten en soms ook handen om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Besteed je weinig aandacht aan je voeten en kunnen ze wel wat verwennerij gebruiken? Of heb je lichamelijke klachten zoals gewrichtspijn, spijsverteringsproblemen, hormonale disbalans, hoofdpijn/migraine of andere, voetreflexologie geeft je lichaam een ​​boost om de balans te herstellen. Als embodimentcoach heb ik naast massage en voetreflexologie ook veel oefeningen voor je waarmee je thuis je eigen belichaming in voeten en lichaam kunt voortzetten. Embodiment House vind je ook op www.voetreflex-info.nl.

 

Wat is het doel?

Voor iedereen die lekker wil ontspannen met daarbij een mogelijkheid om te leren om ook thuis makkelijker tot ontspanning te kunnen komen.

Voor wie is het?

Wil je gewoon een lekkere massage? Wil je meer bewust leren herkennen hoe je lichaam spanning en ontspanning aangeeft? Wil je zelf bepalen hoe je gemasseerd wordt?

Wat mensen zeggen over wat Wellness & ontspanning in hun leven heeft gebracht

– Geen chronische spierspanning meer
– Meer plezier en ontspanning gedurende de dag
– Je geaard voelen
– Je sterk voelen, op een zachte en krachtige manier
– Kunnen kiezen wat goed voor henzelf voelt
– Betere communicatie (over aanraking en andere zaken)
– Een gevoel van levendigheid
– Meer verbondenheid met het lichaam
– Verlichting van lichamelijke klachten en stress

Contra-indicaties

Er zijn enkele contra-indicaties om massage niet te doen. Ik zou je aanraden om massage en/of voetreflexologie NIET te doen zonder overleg met je huisarts als je een van de volgende dingen hebt:

– Kanker
– Reuma
– Ontstekingen
– Gevoeligheid voor psychosen
– Gebruik van antidepressiva
– Operatie minder dan 6 weken voor de behandeling
– Als je zwanger bent: bespreek het eerst met mij

Gewoon lekker ontspannen?

Ik ben opgeleid tot Massagetherapeut en Voetreflexoloog aan de Wellness Academie.

Ik geef:

Traditionele ontspanningsmassage
Voet- en handreflexologie
Massage Baas sessies

Wil je precies aangeven hoe je aangeraakt wilt worden? Misschien is een Massage Baas sessie dan iets voor jou.

Wellness & Ontspanning pakketten

Heb je een vraag of voorstel? Stuur een berichtje!

7 + 12 =