Pelvic Release & Massage

Herinneringen, emoties en gedragspatronen slaan op in het hele lichaam. Verwerken en veranderen vraagt dus ook een aanpak van het hele lichaam

Pelvic Release helpt je bekken en geslachtsdelen gelukkig en gezond te houden. Pelvic Release is een zacht aanvoelende releasetechniek die het (fascia)weefsel in je bekken en geslachtsdelen ontspant, soepel en pijnvrij maakt, zodat je geslachtsdelen en de rest van je lichaam ontvankelijker worden voor genot. Je bekken is de kern van je wezen, je basis. Wanneer je je meer bewust wordt van dit gebied, zul je een diepere verbinding met jezelf gaan voelen, met de kern van wie je bent. Dit helpt je om te voelen wat je wilt en je wensen en grenzen duidelijk te uiten. Niet alleen in je intieme leven, maar ook in elk ander aspect van je leven: relaties, vriendschappen, beroepsleven, enz. Veel mensen ervaren pijn of gevoelloosheid in hun geslachtsdelen, vooral tijdens seks, orgasme of daarna. Soms ervaar je het ook in het dagelijks leven, bijvoorbeeld tijdens het fietsen. Soms ben je je ervan bewust en soms niet. De meeste mensen hebben niet veel bewustzijn in het bekken- of genitale gebied. Veel mensen wennen eraan dat ze niet veel in hun geslachtsdelen voelen of dat ze veel wrijving of stimulatie nodig hebben om plezier of enige sensatie te voelen. Het aantal mensen dat tijdens hun leven een probleem rond hun geslachtsdelen krijgt, is enorm. Met de Pelvic Release-technieken creëer je gezonder weefsel dat gifstoffen beter kan afgvoeren en meer voedingsstoffen kan opnemen. Je lichaam wordt daardoor gezonder. Wanneer je bekken en je geslachtsdelen in een optimale conditie zijn, zul je ook meer plezier in je lichaam ervaren. 

 

Wat is het doel?

Pelvic release gaat niet over opwinding of seks. Het gaat erom het weefsel in en rond de geslachtsdelen steeds meer ontspannen en ontvankelijker te maken voor plezier en sensatie. Het zal waarschijnlijk een groot effect hebben op je seksleven, omdat de sensaties die je ervaart zullen veranderen. Kijk voor meer informatie over Pelvic Release op Pelvic Release Nederland.

De release-technieken die ik je zal leren, zullen geen pijn doen. Op bepaalde plekken kan het wat ongemakkelijk aanvoelen, maar tijdens de release zou je een normaal gesprek moeten kunnen voeren.

Massage: Ik ben opgeleid tot Massagetherapeut en Voetreflexoloog dus een massage kan ook een traditionele ontspanningsmassage zijn of misschien wil jij bepalen hoe je gemasseerd wordt en kies je voor een Massage Baas sessie? Altijd staat jouw wens centraal en is heldere communicatie de standaard. 

Voor wie is het?

Wil je je meer verbonden voelen met je kern? Wil je je geslachtsdelen voelen en ze een bron van plezier en kracht voor je laten worden? Is er iets dat je ervan weerhoudt om ten volle te genieten van intimiteit en plezier? Of ervaar je spanning, pijn of gevoelloosheid in je bekken en geslachtsdelen tijdens seks, orgasme of daarna? Of in het dagelijks leven, bijvoorbeeld tijdens het fietsen?

Pelvic Release kan pijn en gevoelloosheid weer in plezier veranderen.

Wat mensen zeggen over wat Pelvic Release-werk in hun leven heeft gebracht

– Geen genitale pijn meer
– Erectiestoornissen verdwijnen
– Voortijdige ejaculatie verdwijnt
– Meer smering in de vagina
– Je geaard voelen
– Je sterk voelen, op een zachte en krachtige manier
– Meer in staat om hun waarheid te spreken
– Kunnen kiezen wat goed voor henzelf voelt
– Betere communicatie (over seks en andere zaken)
– Lage rugpijn, heuppijn en pijn in de benen en buik verdwijnen
– Menstruatiekrampen verdwijnen
– Een gevoel van levendigheid in en rond de geslachtsdelen
– Een verbinding met de geslachtsdelen.

Contra-indicaties

Er zijn enkele contra-indicaties om deze oefening te doen. Ik zou je aanraden om de bekkenontspanning NIET te doen als je een van de volgende dingen hebt:

– Kanker
– Reuma
– Ontstekingen in het genitale gebied
– Gevoeligheid voor psychosen
– Gebruik van antidepressiva
– Operatie in het buik- of bekkengebied minder dan 6 weken voor de behandeling
– Als je zwanger bent: bespreek het eerst met mij

Gewoon lekker ontspannen?

Ik ben opgeleid tot Massagetherapeut en Voetreflexoloog aan de Wellness Academie.

Ik geef:

Traditionele ontspanningsmassage
Voet- en handreflexologie
Massage Baas sessies

Wil je precies aangeven hoe je aangeraakt wilt worden? Misschien is een Massage Baas sessie dan iets voor jou.

Somatische Sex Educatie & Pelvic Release Pakketten

Heb je een vraag of voorstel? Stuur een berichtje!

8 + 4 =