Somatische Sex Educatie & Pelvic Release

Basics

E-Book Mindful Masturberen

Bestel eerst het E-book met basisoefeningen en bespreek je bevindingen met mij via e-mail.  

Grenzen, wensen en zenuwstelsel basics

Leer de basis kennen van hoe jouw lichaam automatisch reageert, leer over hoe jouw hechtingsstijl zich uit in lichamelijke gedragingen, leer de basis over belichaamd consent. Deze training helpt je te herkennen hoe een Ja, Nee en Misschien voelen in je lichaam, hoe je het kiezen en communiceren van je grenzen en wensen kunt versterken. Je leert tips en tools over hoe je je zenuwstelsel kunt reguleren. Voor een veilige gevorderde sessie is deze training noodzakelijk.

Rituelen & spiritualiteit

Wil je van je sensuele en seksuele belevingen graag meer spirituele ervaringen maken of wil je een ritueel uitwerken om jouw lichaam en seksualiteit te vieren? Ik kan je helpen om te ontdekken wat dat voor jou kan zijn.

Een meester worden in grenzen en wensen

Voelen vanuit je lichaam wat je precies wilt en wat niet, dat is soms best lastig en soms weet je het gewoon. Maar zelfs als je het weet is het niet altijd even makkelijk om te zeggen, te vragen of om ook echt te doen wat je wilt. Helemaal in intiem contact of tijdens de seks kan dit kwetsbaar zijn. In deze sessies leer je herkennen hoe jij (on)bewust met grenzen en wensen omgaat en hoe je dat op een manier kunt doen die meer vrijheid en genot geeft.

Fantasieën

Fantasie is een geweldige potentiële bron van genot en toch kunnen veel van ons lastig bij fantasieën. Of soms zijn de fantasieën die je hebt ongewenst en wat doe je dan? Laten we op onderzoek gaan naar jouw fantasieën voor meer genot!

Krijg de zenuwen training

Meer dan de helft van de gedragingen die we doen zijn semi onbewuste reacties die je zenuwstelsel automatisch doet met de beste bedoelingen. Van veel reacties zijn we ons amper bewust en met sommige reacties zijn we minder blij dan andere. Met deze training kun je je zenuwstelselreacties beter leren herkennen en herschrijven voor meer veiligheid, plezier en genieten.

Gevorderden

Ecstacy & Bliss

Het gevoel van extase en uitspatting of het ultieme gevoel van loom genot. Volledig in het moment kunnen voelen en genieten van een seksuele ervaring kan helend en spiritueel zijn. En hoe leer je nu zoiets? In deze training gaan we oefenen met het leren op- en afbouwen van seksuele energie. Leren om de lichaamseigen stofjes van extase en bliss aan te kunnen zetten zonder drugs, puur met je eigen lichaam!

Genital/anal Mapping

We gaan in deze sessie als ontdekkingsreizigers te werk, we maken een landkaart van de verschillende landschappen van jouw genitale of anale gebied en ontdekken zo alle idillische, ruige, lievelijke, tedere, of andere plekjes en wat de verschillende manieren zijn waarop je daar kunt vertoeven.

Pelvic Release

Een ontspanningsmassage waarin jij exact aangeeft hoe je gemasseerd wilt worden? Anders dan een standaard massageroutine stemmen we hier nauwkeurig af op wat je voelt tijdens de massage en hoe het nog beter kan. Zo krijg jij exact die massage die je nodig hebt!

Masturbatie coaching

Masturbatie. Vaak het meest privé, het meest weggestopt en het meest beschaamd van de seksuele gedragingen die mensen doen. Precies om die reden is het iets wat de meesten van ons maar beperkt leren. Dat terwijl masturbatie of zelfbevrediging de manier is om beter in seks te worden. In deze training leer je meer bewust te voelen wat echt fijn is van moment tot moment voor jou en hoe je dit kunt vertalen naar seks met partner(s).

Heb je een vraag of voorstel? Stuur een berichtje!

14 + 2 =