Sexily Ever

 

Module 1: Getting Acquainted

Module 1: Getting Acquainted

Module 1: Getting Acquainted

Module 1: Getting Acquainted

Module 1: Getting Acquainted

Module 1: Getting Acquainted

Module 1: Getting Acquainted

Module 1: Getting Acquainted

Module 1: Getting Acquainted

Wat: Yoni Self Release Workshop
Datum: 11-06-2023 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Groningen, exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.

Yoni is een woord dat we gebruiken om de vrouwelijke genitaliën aan te geven.

De Yoni Release heeft als doel je genitale- en bekkengebied vrij te maken van blokkades. Met een vrij bekkengebied ben je meer in contact met je verlangens, je seksualiteit, maar ook met je innerlijke wijsheid en levenskracht.

Je voelt je krachtiger en energieker, je levensenergie gaat meer stromen, je wordt helderder in je communicatie, je bent meer in staat om open en eerlijk je leven te leiden en dat neer te zetten op aarde wat je het liefste wilt.

Blokkades ontstaan o.a. door emoties, seks, belemmerende patronen en gedachtes. Ze zijn fysiek voelbaar in je lichaam. We werken zowel uit- als inwendig, release vindt plaats op diverse lagen en laat de blokkades als het ware smelten, waardoor je doorstroming (fysiek en energetisch) verbetert.

Wil je ook een gezonde sensitieve yoni hebben, vrij van trauma, zacht, waarin je levensenergie en wijsheid flink kan stromen?

In deze workshop leer je de technieken om zelf je yoni vrij te maken van blokkades zodat het stromend en vrij gebied is en zodat we meer in contact komen met dat deel van ons lichaam.

Idealiter en oorspronkelijk is je (energie) lichaam een doorstromend systeem. Echter door traumatisch ervaringen, pijn, en valse overtuigingen (grotendeels doorgegeven door onze ouders en voorouders die ook niet beter wisten) hebben we veel vastgezet. Zo hebben we weerstand gecreëerd en houden we de stroom eigenlijk tegen, zetten we het vast, of we verdoven zelfs. Eerst energetisch en dan ook fysiek in ons lichaam. Deze plekken kunnen we met aanraking en aandacht en liefde weer vrij maken, zodat het weer naar de oorspronkelijke staat van vrij stromend en orgastisch gaat.

Wat komt er aan bod in deze workshop?
– Informatie over de Yoni, haar anatomie en trauma
– Uitleg over Yoni release
– Demo
– Oefenen (we gaan dus met de billen bloot, eventueel onder een dekentje)
– Uitleg tools voor yoni release
– Tips voor thuis

De workshop is gericht op het loslaten van blokkades en dus niet op orgasme/ opwinding gericht.

Wanneer:
Zondag 11 juni
10-17 uur in Groningen

Prijs:
€175

In kader: Oefen je liever privé, in je eigen tijd en huis? Misschien is dan de online training Sexily Ever After wat voor jou. Hierin leer je technieken voor self release massage en meer verbinding met je sensualiteit dmv audio en animatievideo’s, oefeningen, 1-op-1 coaching en feedback via mail en videobellen.

 

Workshop Protocol

Om mee te kunnen doen aan deze workshop is het nodig dat:

– Je niet ziek bent

In mijn workshops komen we dicht bij elkaar (op allerlei vlakken).

Waar ik je toe uitnodig tijdens de workshop:

 1. Zelfzorg en Zenuwstelsel regulatie – Zorg goed voor jezelf tijdens de workshop. Als er iets specifieks is dat je nodig hebt, kun je dan een manier vinden om erom te vragen?
 2. Meedoen kan op veel verschillende manieren. Je kunt actief aan een oefening meedoen, je kunt toekijken, iets voor jezelf opschrijven, een dutje doen, een pauze nemen, etc. Dat is allemaal meedoen.
 3. Probeer, voor zover als dat lukt, je bewust te zijn of je nog in staat bent te leren of wanneer je overweldigd raakt en niet meer in staat bent tot leren. Merk op wat je nodig hebt om je weer veilig en ontspannen genoeg te voelen – neem een pauze, beweeg, ga naar buiten (evt. met begeleiding van een assistent), deel iets erover in de groep, etc.
 4. Nodig je ‘beginner mindset’ uit. Er is altijd meer te leren, of je nou nieuw bent of dat je al veel ervaring/ kennis hebt. Ik nodig je uit om te ontdekken, te verkennen en te experimenteren met jezelf.
 5. Tools voor zelfmassage: Voor zelfmassage volstaan je handen in principe prima. Dus dat is ook waar we mee zullen werken tijdens de workshop. Toch kunnen tools helpend zijn om beter bij de dieper gelegen gebieden in de yoni te komen met een ontspannen houding. Ik raad met name de pelviwand, de rozen quarts massagelepel en de.. aan. Meer uitleg over deze tools kun je lezen in dit blog. Een aantal tools neem ik ook mee tijdens de workshop om te laten zien. Mocht je al een massagetool hebben, dan mag je die meenemen.

 

Hoe ik je vraag om met elkaar om te gaan:

 1. Vertrouwelijkheid:
  Ik vraag je niet elkaars namen of ervaringen buiten de groep te delen. Ook vraag ik je elkaars naam en gegevens niet met buitenstaanders te delen.
 2. Gevoelens zijn welkom en hoeven niet verklaard of uitgelegd te worden. Als gevoelens opkomen, mogen die er zijn, zonder dat ze gefikst/’opgelost’ hoeven te worden of dat er advies gegeven wordt.
 3. Als we delen, vraag ik jullie om vanuit persoonlijke ervaring te spreken en “ik-statements“ te maken. (Bijv. ‘ik merk’, ‘ik voel’, ‘ik ervaar’, etc.). Op die manier helpt het om op te merken wat er binnen in je leeft en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ervaring. Het voorkomt ook dat er gegeneraliseerd wordt.
 4. Er worden door mij of door de deelnemers geen geluidopnames, foto’s etc. gemaakt tijdens de workshop, tenzij in onderling overleg. Foto’s van de sheets met uitleg zijn hierop een uitzondering.

Mocht je niet akkoord gaan met een of meerdere van deze punten vraag ik je vooraf contact met me op te nemen (06-14158379).

 

 

Door de aankoop van een service of product stem je in met de voorwaarden.  Nadat je de training hebt aangeschaft kun je direct aanmelden en inloggen om toegang te krijgen tot de voorbereidende informatie voor de workshopdag.

​Er zijn een paar contra-indicaties voor het doen van deze workshop.

Ik adviseer om niet pelvic release bij jezelf te doen als iets van het volgende van toepassing is bij jou:

– Kanker
– Reuma
– Ontstekingen aan het genitale gebied
– Gevoeligheid voor psychoses
– Antidepressiva gebruik
– Een operatie aan de buik of bekkengebied korter dan zes weken voor de training
– Als je zwanger bent: adviseer ik je om contact op te nemen met Birth and Bodywork.

 

Het is belangrijk om te realiseren dat de training alleen voor privégebruik is. Je kunt geen sessies geven aan anderen na deze training.

Heb je geen yoni, maar ben je wel geïnteresseerd in pelvic/ yoni/lingam release? Stuur me een bericht, dan kunnen we andere mogelijkheden bespreken.

Hier kun je je inschrijven voor de Yoni Self Release Workshop in Groningen (alleen voor mensen met een yoni). Met je inschrijving krijg je via deze online leeromgeving ook toegang tot de voorbereidende informatie voor de workshopdag. De exacte locatie van de workshop in Groningen zal nog bekend gemaakt worden. 

Welcome